Lysanne Jackson


Burgerlid

Lysanne Jackson is burgerlid van de vaste adviescommissies Watersysteem. Ze is te bereiken op d.vanderkraan@partijvoordedieren.nl.

Biografie

Lysanne (1985) is afgestudeerd in Bos- en Natuurbeheer aan de Universiteit van Wageningen. Ze is coördinator van de werkgroep Culemborg en algemeen bestuurslid bij afdeling Gelderland. Lysanne probeert met enthousiasme en een positieve instelling mensen om zich heen aan te steken. “De Partij voor de Dieren is mijn partij vanwege onze gedeelde passie voor natuurbescherming. Ik heb ervaring in natuureducatie, het creëren van milieubewustzijn, ecologisch onderzoek en het organiseren van evenementen. Deze ervaring wil ik inzetten bij het waterschap omdat daar nog veel te winnen valt. Voldoende zuiver water is een vereiste voor al het leven. Door klimaatverandering hebben we vaak last van droogte en stortbuien en het onnatuurlijk laag houden van het waterpeil voor de landbouw kan dan rampzalig zijn. Ik wil de vervuiling van het water door landbouwgif, chemische afvalstoffen, plastic en vooral mest aanpakken.”

Gerelateerd

Nieuw burgerlid

Nieuwsbericht

Vandaag is ons nieuwe burgerlid Lysanne Jackson officieel beëdigd. Met haar master in bos- en natuurbeheer is zij de perfecte persoon om ons bij te staan in de commissie watersysteem. Geen kussen en knuffels helaas, maar wel deze digitale felicitaties. Volgende week maandag is haar eerste vergadering. Die is, net als alle vergaderingen, te volgen via een livestream op http://rivierenland.notubiz....