Judy Dankers


Frac­tie­on­der­steuner

Judy Dankers is Fractieondersteuner voor de website en social media kanalen. Ze is te bereiken op fractierivierenland@partijvoordedieren.nl.

Biografie

Judy Dankers (1996) is afgestudeerd in Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel specialiseert zij zich verder in de richting Kinder- en Jeugdpsychologie. Hiernaast is zij vice-voorzitter van de Vegan Student Association in Tilburg. In deze vereniging staat dierenwelzijn centraal en probeert ze dat onder de aandacht te brengen bij voornamelijk leeftijdsgenoten. De link naar Partij voor de Dieren is hierdoor snel gelegd. Met name wil ze bewustwording creëren voor speciësisme bij dieren. “Het is een fantastische beweging dat er steeds meer aandacht voor dieren is bij het maken van keuzes. Helaas wordt er toch nog veel, in mijn ogen, ongegrond onderscheid gemaakt. Elk dier zou gelijk en respectvol behandeld moeten worden.” Ze is ervan overtuigd wanneer dit bewustzijn zich meer verspreid, er respectvoller stilgestaan wordt bij de gevolgen voor alle dieren. ”Hopelijk wordt op deze manier wel ingezien dat bijvoorbeeld de bestrijding van gravende knaagdieren absoluut moet stoppen.”

Binnen onze fractie houdt Judy zich bezig om ons werk uitgebreider onder de aandacht te brengen via Instagram, Facebook en de website.

Gerelateerd

Nieuws